​Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, și-a depus sâmbătă candidatura la sediul Biroului Electoral Central, în prezența lui Nicolae Ciucă și a mai multor lideri PNL. Cu această ocazie, l-a provocat pe primarul general să aibă o dezbatere electorală în termen de o săptămână

Sebastian Burduja, pe motocicletă la BECFoto: Inquam Photos / George Călin

El a sosit pe motocicletă la sediul BEC, insistând că a vrut să arate cum e o zi obișnuită din viața lui. De altfel, tema a fost folosită de PNL și în prima promovare a candidatului când a fost descris drept „un motociclist în lupta pentru Primăria Municipiului București”.

„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureștiului, o schimbare pe care o așteptăm cu toții de ani de zile. Este un pas important pentru toți bucureștenii pentru a avea un oraș de care să fie mândri, un oraș în care să nu le fie teamă să-și trimită copiii la școală din cauza drogurilor, un oraș în care să aibă parcuri și spații verzi pe măsura unei capitale de secol XXI, în care să nu-și piardă timpul prețios în trafic”, a precizat Sebastian Burduja.

El a subliniat că este o cursă dificilă cu 4 candidați și a lansat o invitație directă pentru primarul general Nicușor Dan la o dezbatere.

„Eu nu mă tem de nimic, decât de Dumnezeu. Sper că nici alți contracandidați nu se tem să aibă o dezbatere cu mine. Constat că se tem, dar totuși o să-l provoc direct pe domnul Nicușor Dan la o dezbatere, în termen de o săptămână. Să ne vedem să discutăm pe soluții. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”, a declarat Sebastian Burduja.